PEELINGS

Een peeling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid wordt verwijderd, waardoor oneffenheden worden verwijderd. Fijne rimpeltjes, acne of littekens worden minder zichtbaar. Een peeling werkt ook stimulerend op de levende cellagen van de huid en gaat het verouderingsproces tegen. Het is een goed middel voor huidverbetering en de diepere peelings zijn zeer goed werkzaam tegen pigmentvlekken.

JULIETTE ARMAND

Mandelic Acid, gewonnen uit bittere amandelen, is een milde peeling, veroorzaakt geen roodheid en geeft minimale irritatiekans. De veranderingen vinden geleidelijk plaats en de dagelijkse aktiviteiten kunnen gewoon doorgaan.

Indicatie: gevoelige huid, donkere huid, rosacea, fijne lijntjes, pigmentatie, verwijde porien, eczeem.

Kuur van 6 behandelingen met een tussenpozen van min. 2 weken

JULIETTE ARMAND

Lactic Acid, gewonnen uit melk, is een milde peeling en geeft minimale bijwerkingen. Werkt specifiek op de hoornlaag. Verminderd de diepte van rimpels, met extra effect rond de mond en rond de ogen.

Indicatie: herstellende acne, droge huid, verdikte huiden, beginnende ouder wordende huid, gedehydrateerde huid, pigmentvlekken

Kuur van 6 behandelingen met een tussenpozen van 2 weken

JULIETTE ARMAND

Apocalypsis Therapy Exfoliating, op basis van zoetwatersponsen, is een medium deep peeling. In kuurverband kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling.
Indicatie: huidverkleuringen, pigmentvlekken, littekens en rimpels.

Minikuur van 2 behandelingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Bel voor een persoonlijk advies of afspraak:
030-6911551
Menu